Home   Proberaum   Tonstudio   Kalender   Bands   Kontakt    
     
Ema Band

Band Profil


Ema Band
Soul
www.sschoenen.nl
seit 2010

J-Lo droeg deze heldere witte Louboutin schoenen aan de NBC Upfronts in NYC vorige maand. De louboutin schoenen waren absurd populair een paar jaar geleden, zelfs wanneer platforms nauwelijks maakten een blip op de radar. Misschien zullen we meer van hen zien nu dat platforms goed zijn weer in de mode.

De eerste officiŽle dag van de zomer is slechts een paar dagen weg, en met de zomer komt er een tsunami van feesten en evenementen die onze agenda te vullen. Een heleboel factoren een rol spelen in het vinden van de perfecte Louboutin Schoenen om te dragen aan al uw zomerse festiviteiten, en we hebben een uitsplitsing naar die schoenen te dragen, op basis van het evenement.

We weten hoe belangrijk het is om praktische en stijlvolle Christian Louboutin Loafers van alle dag en de hele nacht te dragen, omdat je nooit echt weet hoe lang een goed feest zal duren. Deze moordenaar Instappers zal niet doden uw voeten en bent u klaar om de hele nacht dansen, het maakt niet uit wat uw plannen kunnen zijn. Of uw partij is zo formeel als een bruiloft of als casual als een cookout, hebben wij u behandelden.

Memorial Day is voorbij, en de zomer is hier in alle opzichten, behalve de officiŽle een. (Gotta wachten op die zomerzonnewende om rond te rollen.) En als je niet van plan bent in Birkenstocks te leven door middel van eind augustus zoals ik dat doe, zou u in de behoefte van een beetje zomer schoenen inspiratie. Nou, kijk dan niet verder dan het NYC socialite en professionele fashionista Olivia Palermo. We hebben diep jaloers op Designer Christian Louboutin schoenen collectie al jaren, en voor een perfect geldige redenen. Hier is een kleine, recente bemonstering van een aantal van haar beste, meest geschikte zomer Flats, Pumps, Slippers en sandalen.

Loafers mag niet schreeuwen zomer, maar ze zeggen dat het zeker met meer enthousiasme als ze bloemen. Olivia onlangs droeg deze Louboutin Schoenen en ILouboutin terwijl het lopen haar hond in NYC.
 
« zurück
 

Konzert Termine


Keine Konzerttermine.

» Archiv ansehen
 
 
© 2003 - 2023 | Impressum | Datenschutz | Kontakt